Exotan Teak Hardwood oil 500ml

Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.

18,95Inclusief btw

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Binnen 7 werkdagen geleverd.
  • 2 jaar garantie
  • Scherpe prijzen

Productinformatie

Productomschrijving

Gebruik voor alle hardhoutsoorten de Exotan Teak Hardwood oil 500ml Olie als u graag de bruine kleur van het hardhout langer wilt behouden. De Exotan Teak Hardwood oil 500ml gebruik je om tuinmeubelen te onderhouden en zorgt ervoor dat het tropisch hardhout zijn oorspronkelijke warme bruine kleur behoudt. Om de warme bruine kleur te behouden adviseren wij om het product direct na aankoop te behandelen met de Hardwood oil.
Als het tropisch hardhout door weersinvloeden al vies en vuil is geworden, dient u het eerst grondig te reinigen met de Exotan Care Teak Cleaner. Vervolgens kunt u dan de Hardwood oil aanbrengen om de warme bruine kleur te behouden. Tevens beschermt de Hardwood oil het tropisch hardhout tegen de zon. Deze onderhoudsproducten bieden het tropisch hardhout de optimale bescherming en garanderen een langere levensduur.

Met de Hardwood oil van Exotan bescherm je het tropisch hardhout gedurende het hele seizoen tegen vervuiling en vergrijzing en het zorgt ervoor dat de oorspronkelijke kleur van het tropisch hardhout veel langer behouden blijft.

Inhoud Exotan Hardwood oil:

500 ml

Specificaties

Merk

Schrijf review

Reviews

Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64reviews.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Exotan Teak Hardwood oil 500ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Exotan Teak Hardwood oil 500ml

18,95Inclusief btw