• 3 jaar garantie
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis montage
  • Scherpe prijzen

Teak stoelen

Filteren

Toont alle 2 resultaten

Batavia teakhouten stoel voor binnen en buiten

Batavia Teakstoel binnen en buiten

199,00
Aanbieding! Cambridge Teak Schommelstoel binnen en buiten

Cambridge Teak Schommelstoel binnen en buiten

329,00 269,00

Teak.nl selecteert voor u de beste teakhouten stoelen. Dat doen we op basis van de kwaliteit; u moet lang plezier kunnen hebben van uw stoelen en daar geen problemen mee krijgen. Maar onze klanten die u reeds voorgegaan zijn hebben ook goede ervaringen met de stoelen.  Het gaat hier dan om stoelen die ook buitengewoon lekker zitten. Een ronding in de rugleuning speelt hier bijvoorbeeld een belangrijke rol in. Maar ook een bewerking in het zitvlak verhoogt het comfort van de stoel.

Al onze teak stoelen zijn gemaakt van gerecycled teakhout. Dit hout is afkomstig van het Indonesische eiland Java en behoort tot de beste kwaliteit teakhout.  De stoelen zijn erg goed te combineren met andere teakhouten meubels.

Bij een ronde-, vierkante- of rechthoekige teak tafel past altijd een mooie teak stoel. Deze zijn verkrijgbaar  in verschillende modellen.. En dan is natuurlijk altijd belangrijk hoe de stoel zit. U kunt hiervoor het beste naar de showroom rijden en de verschillende stoelen uit te proberen. Kijk daarbij ook goed naar de constructie en de kwaliteit. Als u de goede keuze maakt kunt u echt heel lang plezier van deze teak stoelen  hebben.

Verder kunt u zich ook laten adviseren over het vilt dat onder de stoel gemonteerd kan worden. En uiteraard hoe u de stoel  het beste kunt onderhouden. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor afgestemd op uw wensen . Voorbeelden van bekende modellen van teak stoelen zijn: New Yvi,  Barback, Endang en Batavia

© 2022 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident