Betalen

  Kan ik ook direct betalen?

  Uiteraard kunt u ook direct betalen. Als u bestelt kunt u ook direct met Ideal betalen. Wij laten u daarna zo snel mogelijk weten wanneer wij bij u komen bezorgen.

  Kopen zonder aanbetalen ?

  Het is mogelijk om uw aankoop te betalen door gebruik te maken van " Ideal ". Dit heeft als voordeel dat u niet meer hoeft af te rekenen bij bezorging. Maar het is ook mogelijk een bestelling te plaatsen zonder aan te betalen. Betalen doet u dan bij aflevering. Onze chauffeur heeft een mobiel pin apparaat bij zich..
  Wij verzoeken u kleinere aankopen wel te voldoen met behulp van " Ideal ". Deze bestellingen worden namelijk veelal bezorgd door Post.nl. Afrekenen is bij Post.nl niet mogelijk en dan is het fijn dat u dat al heeft gedaan.

Bezorging / retour

  Ik heb een bestelling geplaatst maar wil daar toch van af zien

  Het kan zijn dat u af wilt zien van uw bestelling, om wat voor reden dan ook. Wij verzoeken u dan direct een mail te sturen naar info@hemmeubel.nl. Wij annuleren dan uw bestelling en sturen u ook direct een bevestiging hiervan. U hoeft bij ons niets aan te betalen dus hoeven wij u ook niets meer terug te betalen.

  Wat zijn de bezorgkosten voor leveringen in België ?

  Wij leveren ook regelmatig in België binnen 1 – 3 weken.
  •Tot 300 km vanaf Roden bezorgen wij gratis in België.
  •Vanaf 300 km vanaf Roden € 29,= bezorgkosten.
  •Bestellingen vanaf € 2000,= worden ook gratis bij u thuis bezorgd in België.
  •Alvorens wij uw bestelling bezorgen of laten bezorgen verzoeken wij u na ontvangst van de orderbevestiging het bedrag te voldoen.

  Wird auch im Deutschland geliefert und was sind dann die Kosten ?

  Wir liefern auch im Deutschland innerhalb 1 – 3 Wochen.
  •Bis 300 km von Roden gibt es keine Versandkosten.
  •Ab 300 km von Roden € 99,= Transport Kosten
  •Bestellungen ab € 2000,= gibt es keine versandkosten.
  •100 % Vorkasse

  Betaal ik bij Teak.nl bezorgkosten?

  Nee, u betaalt voor de bezorging in Nederland voor bestellingen boven de € 50,= bij Teak.nl geen bezorgkosten. Indien u op de Waddeneilanden woont bezorgen wij bij het door u opgegeven transportbedrijf die het vervolgens naar u toe brengt. Of eventueel in overleg is er ook veel mogelijk.

  Wij bezorgen met 1 chauffeur ( zonder bijrijder ). Voor zware tafels of ander zwaar meubilair vragen wij enige assistentie van u of bijvoorbeeld van een aardige buurman / vrouw.

  Wat is de levertijd van mijn bestelling?

  Alle producten die op de webshop www.teak.nl staan zijn uit voorraad leverbaar. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen laten wij u binnen 48 uur weten wanneer we de bestelling komen bezorgen. Wij streven ernaar om uiterlijk binnen 7 werkdagen uw bestelling te bezorgen.

Garantie

  Hoe lang heb ik garantie ?

  U heeft 3 jaar aflopende garantie op uw aankopen

Klacht

  Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

  Wij doen er alles aan om conform afspraak te leveren en aan uw verwachtingen te voldoen. Maar als u nu niet tevreden bent horen we dat graag. U kunt ons altijd bellen op onderstaand telefoonnummer of mailen. Wij nemen dat binnen 24 uur contact met u op.
  Het kan ook zijn dat u niet tevreden bent met het product dat u bij ons heeft gekocht. Ook dan kunt u ons direct bellen. Maar u kunt uw klacht ook per mail, voorzien van 1 of meerdere foto’s, sturen naar: info@hemmeubel.nl. Dan zien wij direct wat er aan de hand is. Ook dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een oplossing aan te dragen. Wij streven er naar om productklachten binnen 14 dagen op te lossen. Als blijkt dat we hier meer tijd voor nodig hebben dan zullen we u hierover informeren.

  Als u dit niet op prijs stelt, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van de Stichting Webshop Keurmerk waar Teak.nl bij is aangesloten. Mocht ook dit niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie.

  Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw bestelling. Controleer bij aflevering uitgebreid uw bestelling en betaal dan pas !!

Onderhoud

  Wilt u een goed advies?

  U ziet al onze mogelijkheden op de webshop, maar u weet nog niet goed wat u het beste kunt doen. Of u heeft nog vele vragen. Bel of mail ons gewoon even. Wij geven u graag geheel vrijblijvend advies of hulp. Bel: 050 5020536.

Over Teak.nl

  Heeft Teak.nl een showroom ?

  Jawel, van maar liefst 3000 m2. Alle meubels die op teak.nl staan kunt u in onze showroom bezichtigen aan de Westeresch 2 – 4, 9301 ZW in Roden

  Heeft Teak.nl een klantenservice?

  Teak.nl is 6 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 050 5020536.
  Dit zijn de tijden waarop Teak.nl bereikbaar is:

  - maandag van 13.00 – 17.00
  - dinsdag van 10.00 – 18.00
  - woensdag van 10.00 – 18.00
  - donderdag van 10.00 – 18.00
  - vrijdag van 10.00 – 18.00
  - zaterdag van 10.00 – 17.00

  Voor belangrijke vragen buiten deze tijden om is Teak.nl bereikbaar op 06 55706201.

  Wilt u een goed advies?

  U ziet al onze mogelijkheden op de webshop, maar u weet nog niet goed wat u het beste kunt doen. Of u heeft nog vele vragen. Bel of mail ons gewoon even. Wij geven u graag geheel vrijblijvend advies of hulp. Bel: 050 5020536.