Woodcare Bescherming voor houten meubels

5 / 5 (1 reviews)
Woodcare Bescherming voor houten meubels

12,95Inclusief btw

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Binnen 7 werkdagen geleverd.
  • 2 jaar garantie
  • Scherpe prijzen

Productinformatie

Productomschrijving

Woodcare Bescherming voor houten meubels is een water gedragen polyurethaanimpregneerolie. Deze olie geeft een kleurloze en matte afwerking.  Toch moet u er rekening mee houden dat deze olie de tafel iets donkerder kan maken. En ofschoon het hier om een matte afwerking gaat krijgt het hout wel iets meer diepgang. Om te zien wat het product daadwerkelijk doet met het hout adviseren wij een stukje van het hout ( bijvoorbeeld onderkant tafel ) te behandelen. Deze olie beschermt tegen olie en vet en is waterafstotend.

Verwerking

U dient het flesje goed te schudden voor gebruik. Nieuw hout schuren met korrel 120. Reeds behandeld hout vooraf kaalschuren, vetvrij maken en schoonmaken. Vervolgens de olie met kwast of roller onverdund aanbrengen en gelijkmatig verdelen. Bij nieuw hout 2 lagen aanbrengen. Stofdroog naar 30 minuten, schuurbaar en overlakbaar na 4 uren.

Let op:  De Woodcare Bescherming voor houten meubels is geschikt voor alle onbehandelde houten binnen meubels, houten vloeren en parket.

inhoud:

250 ml

Verbruik

3 m2 per flesje van 250 ml

 

 

 

Specificaties

Schrijf review

Reviews

5 / 5 - Gebaseerd op 1 review
Rudy van bergen | December 2021
Het is een fijn en makkelijk aan te brengen. Dat kun je al met een keuken sponsje aan brengen, ik knap teaktafels op. Je kan er als je het drie maal met licht schuren zo fijn mogelijk, er alles op zetten want er komen geen kringen op. Komt er een kring op plekje licht schuren en Woodcare aan brengen je ziet er niets meer van top produkt.
Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Woodcare Bescherming voor houten meubels

12,95Inclusief btw