• garantie icon 2 jaar garantie
  • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
  • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
  • prijs icon Scherpe prijzen

Cadeau Tip: een Teakhouten Tuinbank van Teak.nl

Cadeau Tip:  een Teakhouten Tuinbank van Teak.nl

Het is leuk om te krijgen en het is leuk om te geven: een Teakhouten Tuinbank. Iedereen heeft wel een plekje in de tuin of op het balkon om een mooie teakhouten tuinbank neer te zetten. Zo’n bank staat niet alleen mooi, je kunt er ook lekker in gaan zitten. Genieten van de rust of de mooie omgeving. De vogels horen fluiten en genieten van het heerlijke zonnetje.  En de herinneringen ophalen van de dag waarop je de bank kreeg. Was het de trouwdag,  de verjaardag, Vaderdag, Moederdag of gewoon zo maar gekregen. De bank staat er in ieder geval symbool voor.

Als u de bank bestelt kunt u aangeven waar de bank bezorgd moet worden. Tevens kunt u aangeven wanneer we de bank moeten bezorgen en of het om  een cadeau gaat. Wij zullen er dan alles aan doen om de bank op het afgesproken tijdstip te laten bezorgen. Tevens is de bank al gemonteerd.

Bestel hier een mooie Teakhouten Tuinbank.

 

Deel dit bericht

Email Facebook
Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2024 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident