• 3 jaar garantie
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis montage
  • Scherpe prijzen

Teak bureau

Met de meeste zorg hebben wij onze collectie teak bureaus samengesteld.
Hieronder zie je de verschillende modellen.  Een Teak bureau met een prachtige uitstraling en gemaakt van de mooiste kwaliteit teakhout. Deze bureaus kunnen zowel prive als zakelijk worden ingezet.

Enig resultaat

Aanbieding!

Teak bureau Koeno large

1.495,-

Uiteraard zijn de bureau’s voorzien van de nodige lades en opruim ruimtes. En de lades zijn voorzien van het beslag dat op alle meubels uit het woonprogramma Koeno terug komt. Een teak bureau wordt vaak ook intensief gebruikt. Daarom adviseren wij om deze te behandelen met natural woodsealer. Daarmee wordt het bureau water – en vetafstotend.  En is het dus bestand om er heel wat uurtjes aan te werken. Ga voor onderhoud naar ” Onderhoud binnen

Bezorging van uw teakhouten bureau

Wij bezorgen het bureau gratis  op de begane grond in Nederland. Als er een lift aanwezig is waar het bureau in past bezorgen we op verdieping. Het bureau wordt gemonteerd geleverd ( in 3 delen ). U hoeft er dus verder niets meer aan te doen.

 

Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2022 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident