• garantie icon 2 jaar garantie
  • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
  • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
  • prijs icon Scherpe prijzen

Teak boombanken

Met een teak boombank maak een verkoelend plekje om in de zomer te ontspannen. Onze boombanken worden gemaakt van hoog kwaliteit teakhout, hierdoor kunnen de boombanken zonder zorgen buiten staan.

Toont alle 2 resultaten

Aanbieding! Jersey Boombank Teak 4 Delig

Jersey Boombank Teak 4 Delig

1.295,-
Aanbieding!

Teak.nl Boombank Small

950,-

Boombank kopen voor in de tuin

Het ziet er niet alleen mooi uit, het biedt ook enorme meerwaarde. Een zitje onder en om de boom. Je krijgt er namelijk een zitje in de tuin bij. Normaal gesproken doe je niet zoveel met de ruimte onder de boom. Met de aanschaf van een teak boombank kun je heerlijk onder de boom genieten van de zomerse dagen. En als de zon toch erg veel aanwezig is zit je lekker koel op dit bankje om de boom. En dat is voor veel mensen een prettige plek om te zitten. Je krijgt er overigens in je tuin heel wat zitplekken bij. Want om de boom kun je snel met 6 – 8 personen zitten.  Maar ook gewoon alleen of met z’n tweeën. 

Ronde boombank van teakhout kopen

De teakhout boombank bestaat uit 2 tot 4 delen. Dit is afhankelijk van de grootte van de boombank. Deze delen kun je gemakkelijk middels schroeven aan elkaar koppelen. Bij de aanschaf van een boombank wil je dat deze lang blijft staan.  Dan heb je dus een houtsoort nodig welke goed tegen ons klimaat kan. En dan is de keuze om een teakhouten boombank te kopen een goede keuze.  Teakhout kan namelijk goed tegen ons klimaat. Als je teakhout niet behandelt wordt het langzaam zilver grijs. Als je het hout 1 of 2 keer per jaar schoonmaakt met bijvoorbeeld Exotan Cleaner blijft de bank mooi en kun je er jaren plezier aan beleven.

Boombank rond

De boombank loopt rond om de bank heen. Bij de teakhouten boombanken die wij in onze collecties voeren zie je dat de zitting van de boombanken ook helemaal rond lopen. Wat is dat toch mooi gemaakt. Dat je toch zulke mooie dingen kunt maken van teakhout.

Als je op de boombank zit is er ook wel behoefte aan een tafel.  Je drinkt er een glaasje of leest een boek. Dit kun je oplossen door de aanschaf van een of meerdere teakhouten klaptafels. Daarmee ben je flexibel en kun je dus op verschillende plekken rond de boombank plaatsen. In onze collectie vind je verschillende afmetingen en modellen teak houten klaptafels die hier uiterst geschikt voor zijn.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een boombank?

Boombanken zijn in verschillende maten en modellen leverbaar. Het is belangrijk te weten hoe dik de boom is. En of deze nog verder groeit en dus nog dikker kan worden.  Ga met deze kennis op zoek naar de boombank die dus ruim om de stam van de boom past.  Neem daarbij wat extra marge in acht.  Je moet bij aanschaf een een teak boombank dus goed in de gaten houden of de bank ruimschoots om de boom past.

Zoals vermeld bestaat de boombank uit verschillende delen. Deze delen monteer je aan elkaar. Het is wel zaak dat de ondergrond redelijk vlak is. Of dat een poot van de bank niet op een uitstekende wortel komt te staan.  Bij aanschaf van de boombank moet je er dus ook goed opletten of er sprake is van een stabiele ondergrond waar de boombank op kan komen te staan.

Verder moet je er ook over nadenken of je de bank wilt behandelen. Als je hem niet behandelt, wordt de bank op termijn zilver grijs.  Maar wil je de bank wel behandelen dan kun je dat beter direct doen als de bank wordt afgeleverd. Door de bank te behandelen met bijvoorbeeld Exotan Sealer of Exotan Hardwood Oil kan het hout de bruine kleur behouden.

Ook boombanken zijn verschillende prijsklassen, van goedkoop tot extreem duur.   Met de meeste zorg stellen wij onze collecties samen. Daarin spelen prijs, kwaliteit, comfort en uitstraling een centrale rol. Ga je voor een hele goedkope boombank dan zegt dat veelal alles over de kwaliteit van het hout en over de hoeveelheid teakhout dat is gebruikt.

Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2023 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident