• 3 jaar garantie
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis montage
  • Scherpe prijzen

Teak ligstoel

Heerlijk relaxen in het zonnetje. Dan is het comfort van een teak ligstoel wel zo prettig. In onze collectie vindt u ligstoelen met een verstelbare rugleuning. Vaak hebben deze rugleuningen verschillende standen. U kunt hierbij denken aan de deckchair. Maar er zijn ook ligstoelen die dat niet hebben.  Zo heeft de Bear Chair een vaste rugleuning. Uiteraard zit er verschil tussen een ligstoel en een ligbed. De rugleuning van een ligbed kan helemaal plat. De rugleuning van de ligstoel kan niet plat.

Toont alle 7 resultaten

Aanbieding! Cambridge Teak Schommelstoel binnen en buiten

Cambridge Teak Schommelstoel binnen en buiten

329,00 269,00
Aanbieding!

Lazy Chair inklapbaar

139,00 99,00

Teak Bearchair

299,00
Teak Bearchair Tete-a-Tete Tuinbank

Teak Bearchair Tete-a-Tete Tuinbank

769,00
Teak deckchair Oxford

Teak Deckchair Oxford

279,00
Aanbieding!

Teak deckchair Oxford inclusief kussen

369,00 349,00

Teak Deckchair VIP

349,00

Op Teak.nl vindt u verschillende uitvoeringen in diverse prijsklassen. Allen van goede kwaliteit welke u zowel in de zomer als in de winter buiten kunt laten staan. De teak ligstoelen worden geleverd uit voorraad en worden gemonteerd bij u geleverd. U hoeft er dus niets meer aan te doen.

Samenstellen van de collectie

Met de meeste zorg stellen wij de collectie Teak Ligstoelen samen. Kwaliteit en vormgeving spelen hierbij een belangrijke rol. Deze kwaliteit moet ervoor zorgen dat u jarenlang zonder problemen  plezier zult beleven aan de ligstoelen. Goede kwaliteit teakhout dat soms wat zwaarder wordt uitgevoerd dan andere ligstoelen. En voorzien van een mooie – en goede kwaliteit beslag. Deze combinatie wordt door ons goed bewaakt en gecontroleerd.

Qua vormgeving stellen wij ook hoge eisen. Daarbij kijken we uiteraard ook naar het zitcomfort. Je wilt natuurlijk  heerlijk kunnen ontspannen in je toekomstige ligstoel. En deze ontspanning moet verwerkt zijn in de vormgeving van de stoel.

Onderhoud

Teakhout kan erg goed tegen ons klimaat. Als je het hout niet behandeld wordt het langzaam zilver grijs. De teakhouten ligstoelen kunnen gewoon buiten blijven staan.  U kunt de stoelen ook behandelen met bijvoorbeeld Exotan Sealer.  Ga naar Onderhoud Buiten voor meer informatie hierover.

© 2022 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident