• garantie icon 2 jaar garantie
  • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
  • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
  • prijs icon Scherpe prijzen

Teak Horeca Tuintafels

Veel van onze tafels zijn ook geschikt voor gebruik in de Horeca. Daarom hebben wij hieronder een selectie die hieraan voldoen.

Toont alle 14 resultaten

Aanbieding! Teak Bartafel Timor

Teak Bartafel Timor 160cm

689,-
Aanbieding! Teak Bistro tafel rond 70cm

Teak Bistro Tuintafel Ø 70cm

199,-
Aanbieding! Teak Bistro tafel rond 80cm

Teak Bistro Tuintafel Ø 80cm

229,-
Aanbieding! St. Tropez Teak tuintafel Robuust 120cm

Teak Tuintafel St. Tropez 120cm

599,-
Aanbieding! Teak Tuintafel St. Tropez 70 * 70

Teak Tuintafel St. Tropez 70cm

429,-
Aanbieding! Teak Tuintafel St. Tropez 80 * 80 cm

Teak Tuintafel St.Tropez 80cm

469,-
Aanbieding! klaptafel 120 x 80

Teak.nl Tuin Horeca Klaptafel 120×80cm

469,-
Aanbieding! Teak Tuin Terrastafel 80 * 80 cm kantelbaar

Teak.nl Tuin Horeca Klaptafel 80 x 80 cm

299,-
Aanbieding! Teak Tuin Tafelblad Horeca 80x80

Teak.nl Tuin Horeca Tafelblad 80x80cm

199,-
Aanbieding!

Teak.nl Tuin Klaptafel 120×80

289,-
Aanbieding! Klaptafel Tuin Vierkant Teak 70 * 70 cm

Teak.nl Tuin Klaptafel 70×70

199,-
Aanbieding! Klaptafel Tuin Vierkant Teak 80 * 80 cm

Teak.nl Tuin Klaptafel 80×80

229,-
Aanbieding! Teak.nl ronde tuintafel inklapbaar Ø 70 cm

Teak.nl Tuin Klaptafel Ø 70

189,-
Aanbieding! Teak.nl Ronde tuintafel inklapbaar Ø 80 cm

Teak.nl Tuin Klaptafel Ø 80

229,-

Met de meeste zorg stellen wij onze collectie samen. Veel teakhouten tuintafels zijn ook erg geschikt voor gebruik in de horeca. Het teakhout heeft een warme en natuurlijke uitstraling.  Tevens is het hout ook goed te combineren met andere tuinmeubelen. Uiteraard kun je bij de tafels ook teakhouten tuinstoelen zetten.  Maar ook andere horeca stoelen combineren erg goed met de tafels.

 

Teakhouten klaptafels.

Veel Teakhouten tuintafels zijn inklapbaar.  En dat is erg gemakkelijk als je de tafel wilt verplaatsen of op wilt ruimen.  De ingeklapte tafel heeft maar weinig ruimte nodig. En dat is voor de horeca ideaal. Want in de winter staan de tafels vaak niet buiten. En dan is het dus gemakkelijk dat ze maar weinig ruimte nodig hebben, omdat je ze kunt inklappen.

Nieuwe collectie gerecycled teakhouten tafelbladen met inklapbaar onderstel

Speciaal ontwikkeld voor de Horeca zijn de gerecycled teakhouten bladen. Deze bladen worden gevoerd in 2 maten, namelijk 80 * 80 cm en 120 * 80 cm. Deze bladen hebben een stoer en robuust uiterlijk. Zij zijn namelijk 3 cm dik en gemaakt van massief teakhout. Dit type teakhout heeft ooit al eens een bestemming gehad.  Het hout wordt vervolgens klaargemaakt om daar prachtige teakhouten bladen van te maken. De bladen kunnen wij los leveren of met een onderstel. Dit onderstel is gemaakt van aluminium en kan dus niet roesten en is afgewerkt met een poedercoating.  Verder kan met dit onderstel het tafelblad worden gekanteld. Dat scheelt ruimte als de tafels niet worden gebruikt. En verder wordt hierdoor het blad minder snel vies.

Ronde Horeca tafels met aluminium onderstel

Zeer geschikt voor de horeca zijn de ronde teakhouten bistro tuintafels. Deze zijn uitgevoerd in twee maten, namelijk 70 cm en 80 cm rond. De tafels zijn voorzien van een aluminium onderstel en kunnen dus niet roesten. Onder het onderstel zitten stelpootjes. Als de ondergrond oneffen is kun de de pootjes zo afstellen dat de tafel toch stabiel staat.  En dat is zeker in de Horeca erg belangrijk.

 

Onderhoud Teak Horeca Tuintafels

Teak Horeca Tuintafels worden intensief gebruikt. Daarom is het belangrijk om deze goed te beschermen. Tevens is het belangrijk dat de bladen snel en gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden.  Zo kun je ervoor kiezen om de tafels te bewerken met bijvoorbeeld een bootlak. Daarmee bescherm je het hout en kun je ze gemakkelijk schoonmaken. Een bootlake gaat wel glimmen. En veel mensen willen dat dus niet. Daarom adviseren wij Exotan Protec. Daarmee bescherm je het hout tegen water en vet. Met Protec behoud je op termijn niet de bruine kleur. Het hout wordt langzaam zilver grijs.

Wil je de tafels beschermen en ook de bruine kleur behouden?  Dan adviseren wij Exotan Sealer.

 

 

Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2024 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident