• 3 jaar garantie
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis montage
  • Scherpe prijzen

Teak side tables

Teak side tables zijn er in diverse modellen en afmetingen. De collectie die Teak.nl aanbiedt wordt met de meeste zorg samengesteld.

 

Toont alle 5 resultaten

Florian Side Table 2 laden 100 cm

Florian Side Table 2 laden 100 cm

359,-
Florian Side Table 2 laden 120 cm

Florian Side Table 2 laden 120 cm

399,-
Florian Side Table 2 laden 140 cm

Florian Side Table 2 laden 140 cm

439,-
Teak side table Lucca

Teak side table Lucca

879,-

Teak side table Trendy 2 lades

438,-

Veelal worden de teak side tables gemaakt van gerecycled teakhout. De side tables kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Vaak worden ze tegen de muur of achter een bank geplaatst. De side tables hebben dezelfde hoogte als een eetkamertafel, namelijk 78 cm. Ze  zijn meestal uitgevoerd met 2 of meerdere lades en zijn voorzien van een onderplank.

Side tables uit een woonprogramma …

Vaak zijn de teak side tables onderdeel van een woonprogramma.  Zo kunt u bijvoorbeeld de teak side table Koeno combineren met een salontafel of bijzettafel van dit woonprogramma Koeno. De meubels zijn van hetzelfde gerecyclede teakhout gemaakt. Verder zijn de lades voorzien van hetzelfde beslag en hebben dezelfde mooie landelijke uitstraling.

Onderhoud van een teakhouten Side table

Een Side table wordt doorgaans minder intensief gebruikt als een eetkamertafel of een salontafel. Desalniettemin adviseren wij wel de side table te onderhouden.  Dit kunt u bijvoorbeeld doen met Teakfix of Natural woodsealer.  Kijk hiervoor op ” Onderhoud Binnen “.

 

 

 

Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2022 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident