• garantie icon 2 jaar garantie
  • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
  • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
  • prijs icon Scherpe prijzen

Teak onderhoudsproducten binnenmeubelen

Teakhouten meubelen kunnen op verschillende, effectieve manieren onderhouden worden. Bekijk onze uitgebreide teak onderhoudsproducten voor binnenmeubelen hieronder. We hebben tevens veel algemene informatie over de onderhoud van teak binnenmeubelen.

Toont alle 10 resultaten

greenfix

Greenfix onderhoud Teak binnen

9,95

Mat Polish onderhoud teakhout binnen

13,25
metal en chrome cleaner

Metal en Chrome cleaner

19,95

Natural woodclean houtreiniger 250 ml

5,49

Natural woodsealer impregneer teakhout binnen

13,95

Teak onderhoud set Matt polish en cleaner

18,95
Teakhouten onderhoudsproduct Natural Woodsealer verbeterde kwaliteit

Teak Onderhoud Woodsealer set binnen compleet

29,95

Teakfix onderhoud teakhout binnen

9,95
teakfix onderhoudsset

Teakfix Onderhoudsset binnen compleet

15,95

Daarbij is het belangrijk om uw wensen en eisen goed te inventariseren.  Een eetkamertafel moet waarschijnlijk aan andere onderhoudseisen voldoen dan een teakhouten kast.  Veel mensen eten aan hun tafel, werken er vaak aan of doen er gezellig een spelletje aan.  Er kan een keer bijvoorbeeld koffie op de tafel komen, terwijl dat niet zo snel op een kast gebeurd. Daarom is het belangrijk per meubelstuk te bekijken hoe het behandeld en onderhouden wordt.  Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van producten waar wij goede ervaringen mee hebben en die zoveel mogelijk voldoen aan de wensen van onze klanten. Als voorbeeld glimmen onze onderhoudsproducten niet. Het teakhout behoudt zijn natuurlijke teakhouten uitstraling.

Het is ook belangrijk dat je de meubels eerst goed schoonmaakt. De meubels moeten namelijk stof- en vetvrij zijn. Daarom kun je het beste de meubels eerst schoonmaken met Woodclean. Ook als het meubelstuk net nieuw is en je wilt deze voor het eerst behandelen.  Maar zeker ook als het meubelstuk al jaren is gebruikt.  Daarna wil je hem weer eens behandelen.  Altijd eerst schoonmaken en dan schuren.  En na het schuren wederom schoonmaken met Woodclean.

 

Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2024 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident