• garantie icon 2 jaar garantie
  • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
  • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
  • prijs icon Scherpe prijzen

Collectie 2020 Teak Tuinmeubelen

Collectie 2020 Teak Tuinmeubelen

Collectie 2020 Teak Tuinmeubelen kun je nu al weer vinden op onze webshop www.teak.nl.  Dit jaar presenteren we onder andere een nieuw teakhouten tafel concept voor buiten.  De tafelbladen zijn gemaakt van gerecycled teakhout en zijn minimaal 5 cm dik en massief. Deze bladen hebben karakter en kunnen erg goed tegen ons klimaat. Zowel in de zomer als in de winter kunnen deze tafels buiten blijven staan.  De tafelbladen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar.  Het onderstel is gemaakt van aluminium.  Deze is zo ontworpen dat er zoveel mogelijk mensen om de tafel kunnen zitten.  Ook aan het hoofd kun je goed je benen kwijt.  Bekijk gerust ook even de ovale tafel variant uitgevoerd met een metalen spinpoot.
Naast de tafels komen we dit jaar ook met nieuwe teakhouten loungesets. Eigenlijk zijn deze toegankelijk voor heel veel mensen. Dit komt doordat er rekening is gehouden met de diepte van de loungebanken en loungefauteuils. En aan onze teakhouten tuinbanken en stoelen zijn weer nieuwe modellen toegevoegd.  Wij wensen jou veel kijkplezier op Teak.nl en hopen natuurlijk dat we je graag van dienst te mogen zijn met het leveren van deze meubels.

Deel dit bericht

Email Facebook
Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2024 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident