• garantie icon 2 jaar garantie
  • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
  • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
  • prijs icon Scherpe prijzen

Teakhouten industriële meubels populair

Teakhouten industriële meubels populair

Afgelopen maanden hebben wij onze collectie teakhouten industriële meubels flink uitgebreid. Naast het woonprogramma Industrial metal teak hebben we in het najaar van 2019 het woonprogramma Banjar geïntroduceerd.  Beide programma’s zijn gemaakt van gerecycled teakhout in combinatie met mat zwart metaal.  Deze woonprogramma’s bieden prachtige meubels van een hoog kwaliteit niveau. Een leuke bijkomstigheid is dat de meubels van beide programma’s goed met elkaar te combineren zijn.  Inmiddels hebben we deze meubels enige maanden op voorraad en merken dat onze klanten onder de indruk zijn van de kwaliteit en van de uitstraling.  En daar doen we het natuurlijk voor.  Het is prachtig als klanten tevreden zijn over service en kwaliteit.
We zullen dit jaar het aantal modellen teakhouten industriële meubels verder uitbreiden. En we zullen er alles aan doen om, net zoals de huidige meubels, de prijzen uiterst scherp te houden.  Hou onze website dus in de gaten.

Deel dit bericht

Email Facebook
Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2024 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident