• garantie icon 2 jaar garantie
  • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
  • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
  • prijs icon Scherpe prijzen

Teakhouten onderhoudsproduct Natural Woodsealer verbeterde kwaliteit

Teakhouten onderhoudsproduct Natural Woodsealer verbeterde kwaliteit

Teakhouten onderhoudsproduct voor binnen, Natural Woodsealer, heeft een verbeterde kwaliteit.

Als specialist van teakhouten meubels  adviseren wij al enige jaren  Natural Woodsealer. Door de teakhouten meubels hiermee te behandelen worden deze water- en vet afstotend.  En dat is eigenlijk wat je wilt.  Want een tafel en een salontafel worden vaak intensief gebruikt. En de Natural Woodsealer beschermt het hout tegen dit gebruik. Het is een sterk product dat gemakkelijk aan te brengen is.

De nieuwe kwaliteit beschermt vanaf nu nog beter en verkleurt nog minder. Vroeger werd het hout nog wel eens een flinke tint donkerder na het aanbrengen hiervan.  Maar tegenwoordig is dat verschil er niet of nagenoeg niet meer. Terwijl de Sealer wel goed beschermt en het hout een mooie, natuurlijke uitstraling geeft. In het gebruik is er eigenlijk weinig veranderd. Nog steeds dunne lagen aanbrengen en tussentijds laten opdrogen.

Wat doe je nadat tafel met Natural Woodsealer is behandeld?

Na verloop van tijd wil je de tafel toch weer even aanpakken.  Maak dan de tafel schoon met Natural Woodcleaner.  Daarna kun je de tafel nog eens extra beschermen door deze te behandelen met Matt Polish.  Dit doe je dus als de tafel al behandeld is met Natural Woodsealer.   Om alles in 1 keer in huis te hebben kun je een set bestellen. Hier zit de nieuwe kwaliteit Natural Woodsealer in samen met de Natural Cleaner en de Matt Polish, Daarnaast is deze set voorzien van een schuursponsje en doeken.

Bestel hier het  Onderhoud set voor binnen.

 

Deel dit bericht

Email Facebook
Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2024 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident