• garantie icon 2 jaar garantie
 • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
 • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
 • prijs icon Scherpe prijzen

Tips voor gebruik van Beschermhoezen

Tips voor gebruik van Beschermhoezen

Voor veel tuinmeubelen kan het zinvol zijn om deze in de dagen dat het weer minder wordt te beschermen.  En dit kun je dus doen met Beschermhoezen.
Hieronder vind je informatie en tips over het gebruik van Beschermhoezen.

 1.  Gebruik geen Beschermhoezen voor Teakhouten Tuinmeubelen.

  Teakhouten Tuinmeubelen zijn veel gevoeliger voor schimmelvorming als je deze afdekt.  En dat is dus niet goed voor het Teakhout. Teakhout kan erg goed tegen ons klimaat. Je kunt daarom Teakhouten Tuinmeubelen zowel in de zomer als in de winter buiten laten staan.  Wel adviseren we de teakhouten tuinmeubelen onder dak te zetten als dat mogelijk is.  En dat geldt ook zeker voor de teakhouten tuinmeubelen waar draaiende delen aan zitten  ( deckchairs, standenstoelen, klapstoelen etc. ).

 2. Zorg ervoor dat je de tuinmeubelen  droog zijn, voordat je ze afdekt met een beschermhoes.

 3. Zorg ervoor dat er genoeg ventilatie onder de beschermhoes is als je de tuinmeubelen afdekt.

  Als deze ventilatie uitblijft kunnen de tuinmeubelen “stikken ” door de condensvorming. Dit kan lelijke – en nare vlekken als gevolg hebben.  In veel gevallen zijn deze vlekken niet meer te verwijderen.

 4. Meet voor aanschaf van een beschermhoes de afmetingen van de af te dekken tuinmeubelen op.

  Op basis daarvan kunt u goed inschatten welke beschermhoezen het beste bij uw tuinmeubelen passen. Een iets grotere maat dan uw tuinmeubelen zijn is niet erg; daardoor ontstaat er ook wat ventilatie.  Veel te groot is niet goed, want dan kunnen de beschermhoezen gaan klapperen als het gaat waaien.

 

 

 

Deel dit bericht

Email Facebook
Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2024 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident