• garantie icon 2 jaar garantie
  • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
  • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
  • prijs icon Scherpe prijzen

Trends Tuinmeubelen 2024

Trends Tuinmeubelen 2024

Wat hebben we weer heerlijk kunnen genieten van de afgelopen zomer maanden.  Het weer was de ene maand beter dan de andere maand, maar we hebben toch heel wat uurtjes in de tuin kunnen doorbrengen. En in veel gevallen hebben we ook kunnen genieten van de Teakhouten Tuinmeubelen.  Het zijn tuinmeubelen die goed tegen ons klimaat kunnen. De Teakhouten Tuinmeubelen hebben ook een lange levensduur en dat sluit nauw aan bij de trends voor 2024.  Een belangrijke trend is namelijk dat we natuurlijke – en duurzame materialen willen.

Natuurlijke – en Duurzame materialen.

Dat teakhout een natuurlijk materiaal is heeft geen uitleg nodig. Maar het sluit natuurlijk wel heel goed aan bij de trend voor 2024.  Maar dat teakhout een duurzaam materiaal is heeft misschien wel wat uitleg nodig.  Teakhouten tuinmeubelen hebben een lange levensduur. Je kunt er lang veel plezier aan beleven.  Deze levensduur kun je verlengen door de tuinmeubelen goed te onderhouden.  Dit doe je bijvoorbeeld door de tuinmeubelen 1 keer per jaar schoon te maken.  Doe dit niet met een hoge drukreiniger, maar met een zachte borstel en een biologisch afbreekbare Teak cleaner.  Voor uitgebreide informatie hierover kunt u naar Onderhoud Teakhout voor buiten.
Een groot gedeelte van onze collectie is gemaakt van gerecycled teakhout.  Dit hout heeft ooit al eens een bestemming gehad en wordt klaar gemaakt om daar teakhouten meubels van te maken. Het gaat hier om kwalitatief goed teakhout met een prachtige uitstraling.  Op deze manier kan het hout dus nog vele jaren worden gebruikt als Teakhouten Tuinmeubelen; een erg duurzame oplossing.  Het nieuwe teakhout dat wordt gebruikt voor onze meubels zijn voorzien van de Indonesian Legal Wood ( SVLK/V- Legal ) certificaten.

Teakhouten tuinmeubelen zijn tijdloos

Teakhouten tuinmeubelen sluiten nauw aan bij de trends voor 2024.  Het gebruik van natuurlijke materialen die heel lang mee gaan. En het grote voordeel van Teakhouten tuinmeubelen is dat de modellen mooi blijven.  De teakhouten tuinbanken stonden tien jaar geleden ook al in onze tuinen.  En over tien jaar vind je bijvoorbeeld de zogenaamde Luytjens bank nog steeds in de parkachtige – of Engelse tuinen. Die modellen blijven en daarom is een investering in de teakhouten tuinmeubelen een goede – en eigentijdse keuze.  Daar hebben wij ons assortiment op afgestemd en hebben daar een enorme keuze in.

 

 

Deel dit bericht

Email Facebook
Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2024 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident