Natural woodsealer impregneer teakhout binnen

Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.

13,95Inclusief btw

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Binnen 7 werkdagen geleverd.
  • 2 jaar garantie
  • Scherpe prijzen

Productinformatie

Productomschrijving

Natural woodsealer

Natural woodsealer is een erg goed onderhoudsproduct voor uw teakhouten meubels. Wij adviseren met name eetkamertafels en salontafels hiermee te behandelen. Het geeft het oppervlak een optimale bescherming tegen water, vetten en olie. Wees daarbij wel reëel over de verwachting daarvan; deze bescherming zal namelijk nooit het niveau hebben van een hoogglanzende lak.  Groot voordeel van de Natural Woodsealer is dat het hout niet donkerder wordt en de afwerking mat blijft.  Om inzicht hierin te krijgen kunt u, voordat u de hele tafel gaat impregneren, eerst een stukje aan de onderkant van de tafel aanbrengen.

Natural woodsealer is een afwerkingsproduct voor onbehandeld hout. Nadat het oppervlakte is behandeld met Natural woodsealer kunt u het daarna onderhouden met Mat polish. Kijk hiervoor naar de product omschrijving van Mat Polish. Mat Polish kunt u uiteraard ook bestellen bij Teak.nl

Verwerkingsadvies

Natural woodsealer nooit op natte ondergronden verwerken. Voor het gebruik het hout goed schuren en goed stof – en vetvrij maken met bijvoorbeeld Woodclean.

De olie bij voorkeur verwerken in ruimtes van ongeveer 15 – 20 graden Celsius. De olielaag onverdund aanbrengen middels een kwast of roller. Het teveel aangebrachte verwijderen met een doek.

Het heeft de voorkeur nieuw hout te voorzien van minimaal 2 lagen sealer.  Hoe meer lagen Natural woodsealer aangebracht worden, hoe intensievere glansgraad het oppervlakte wordt.

Verpakking:

250 ml

Ook in liter verpakking verkrijgbaar.

rendement

Met een flesje van 250 ml kun je ongeveer 2.5 vierkante meter mee behandelen ( 1 laag )

 

Specificaties

Merk

Schrijf review

Reviews

Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64reviews.
Wees de eerste om “Natural woodsealer impregneer teakhout binnen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Natural woodsealer impregneer teakhout binnen

13,95Inclusief btw