• garantie icon 2 jaar garantie
  • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
  • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
  • prijs icon Scherpe prijzen

Tips onderhoud van je teakhouten tafel

Tips onderhoud van je teakhouten tafel

De teakhouten tafel

We hebben een heerlijke zomer achter de rug. Maar zo langzamerhand gaan we richting de herfst. Dagen worden korter en regen valt meer en meer op onze daken. Tijd om de haard aan te steken en een spelletje te spelen aan de teakhouten tafel.  Misschien ook de tijd op de tafel even lekker op te halen. Of de tafel even lekker te verwennen. Extra beschermen of het hout extra naar voren te laten komen.

Maar hoe doe je dat?

Het is belangrijk om te weten waar de tafel mee is behandeld. Wij adviseren de nieuw gekochte tafel te behandelen met Natural Woodsealer. Ga daarvoor naar: https://teak.nl/onderhoud-teak/

En dan het onderhoud…..

Maak de tafel schoon met een cleaner en breng er een laagje Mat Polish op aan.  Hier haal je de tafel mee op. Je brengt eigenlijk een extra laagje aan op de sealer. Je beschermt daarmee de tafel ook extra. En daarmee maak je de tafel klaar om hem weer intensief te gebruiken. Om aan de tafel te eten, te drinken, spelletjes te spelen of om nog even aan te werken. Tegenwoordig worden tafels intensief gebruikt. Dan is het ook wel lekker ze zo nu en dan lekker te verwennen.

En als de tafel bijvoorbeeld met een boenwas, bijenwas of antiek was is behandeld?

Dan kun je het beste de tafel wederom in de was zetten. Als je eenmaal een tafel behandeld met een bepaald type was, dan moet je dat daarna ook weer doen. Daarom is het belangrijk om van te voren goed te informeren waar de tafel al mee is behandeld. Ook met het aanbrengen van een nieuwe waslaag bescherm je de tafel extra. Tevens krijgt de tafel weer een fijne, frisse uitstraling.

Uiteraard kun je ons altijd even bellen, appen of mailen als er nog vragen zijn over het onderhoud van je tafel.

 

 

Deel dit bericht

Email Facebook
Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2024 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident