Teak.nl Ovale Tuin Uitschuiftafel 180-240

869,00Inclusief btw

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Binnen 7 werkdagen geleverd.
  • Gratis montage
  • 3 jaar garantie
  • Scherpe prijzen

Beschrijving

De Teak.nl Ovale Tuin Uitschuiftafel 180-240 is een royale teak tuintafel waar je met een grote groep mensen omheen kunt zitten. Deze kun je namelijk vergroten van 180 cm naar 240 cm. Zo kun je dan gezellig met veel mensen om de teaktafel zitten. Maar ook als basis van 180 cm kun je gemakkelijk met 4 – 6 personen aan deze teaktafel plaatsnemen. De bladen van de Teak.nl Ovale Tuin Uitschuiftafel 180-240 kun je dus uitschuiven. Onder het teak blad zitten 2 kleinere bladen die je vervolgens tussen de 2 grote bladen kunt plaatsen. Op deze wijze vergroot je dus de teaktafel. Een prachtige teaktafel die op zoek is naar een mooie plek in uw tuin of op het terras. De ovale tuintafel heeft een stijlvolle uitstraling en past in iedere tuin of terras. Bij de ovale uitschuiftafel passen werkelijk heel veel tuinstoelen. Bij de collectie teak tuinstoelen kunt u deze allemaal bekijken.

In ons assortiment hebben we nog meer ovale tuintafels alleen deze zijn niet uitschuifbaar. Ga naar teak ovale tuin uitschuiftafel 240 om deze te bekijken.

Onderhoud:

Teak kan prima tegen ons weerklimaat. Teakhout is een natuurproduct. Door verschillende weersinvloeden kunnen er vlekken en haarscheurtjes in het teakhout ontstaan. Dit heeft geen invloed op de constructie van het product.
Het teak zal in de loop van de tijd grijs verkleuren. Dit is inherent aan teakhout. U dient de teak tuintafel altijd wel schoon te houden. Dit kan met een teakcleaner. Hiermee gaat uw teak tuintafel langer mee.

Gebruik op het teak de volledig transparante Exotan teak onderhoudsset cleaner en protec als u de voorkeur geeft aan jarenlang genieten van een mooie zilvergrijze kleur. Teak Protec geeft het hout een langdurige bescherming tegen vuil, vet, olijfolie, koffie etc. Het is een onzichtbaar impregneermiddel waardoor de natuurlijk uitstraling van het hout behouden blijft. Deze Protec helpt dan bovendien ook nog eens vlekken te voorkomen.

Wilt u toch de warme bruine teakkleur behouden dan adviseren wij om het product direct na aankoop te behandelen met een teaksealer. Exotan heeft een onderhoudsset cleaner en sealer.

Afmetingen:

180 – 240 * 110 * h 75 cm

Let op: De teak tuintafel wordt door ons gemonteerd en gratis bij u afgeleverd in Nederland

Bestel informatie

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Binnen 7 werkdagen geleverd.
  • Gratis montage
  • 3 jaar garantie
  • Scherpe prijzen

Extra informatie

5.00
1 Reviews
5
4
3
2
1
Teak.nl Ovale Tuin Uitschuiftafel 180-240 scoort een 5.00 / 5 op basis van 1 reviews.

Beoordelingen(1)

Erik

2021-07-14 10:58:43

Mooie kwaliteit en veelzijdig omdat je hem twee maal 30 cm. kan verlengen.

Review toevoegen
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teak.nl Ovale Tuin Uitschuiftafel 180-240

869,00Inclusief btw