Teak.nl Tuin Klaptafel 70×70

5 / 5 (1 reviews)
Aanbieding!
Klaptafel Tuin Vierkant Teak 70 * 70 cm

199,-Inclusief btw Bespaar 30,-

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Binnen 7 werkdagen geleverd.
  • 2 jaar garantie
  • Scherpe prijzen

Productinformatie

Productomschrijving

De Teak.nl Tuin Klaptafel 70×70 zet je gemakkelijk neer en ruim je even gemakkelijk weer op. De Teak.nl Tuin Klaptafel 70×70 is ideaal als u bijvoorbeeld niet een hele grote tuin of balkon heeft. Of als je de teak klaptafel gemakkelijk wilt verplaatsen. In een handomdraai klapt u de teak tuintafel in en uit. Ook handig om extra neer te zetten als u met meerdere mensen bij elkaar wilt zitten. Deze teak tuin klaptafels zijn op een mooie, ambachtelijke wijze gemaakt. En de teak klaptafel is weer makkelijk op te bergen en heeft u maar weinig opbergruimte nodig. U kunt dan ook erg lang van deze teak tuintafel genieten. De teak klaptafels kunt u heel mooi combineren met teak tuinstoelen. Bij de teak tuinstoelen kunt u onze prachtige collectie bekijken.

Onderhoud:

Het teakhout is weer bestendig en kan goed tegen onze weersinvloeden.   Voor het schoonmaken van het teakhout kunt u een Teak cleaner gebruiken. Verder zal de Teak tuintafel langzaam grijs kleuren. Wilt u de warme bruine teakkleur behouden dan kunt u een Teak Sealer of Hardwood oil  gebruiken. Voor meer informatie over onderhoud van uw tuinmeubelen gaat u naar Onderhoud Teak Tuinmeubelen

Afmetingen:

70 * 70 * h 74 cm

Let op: De teak tuin klaptafel wordt gratis bij u bezorgd in Nederland en België

 

Specificaties

Kleur

Materiaal

Merk

Gemonteerd bij levering

Ja

Opvouwbaar

Ja

Schrijf review

Reviews

5 / 5 - Gebaseerd op 1 review
G. Pieters | Augustus 2021
Prachtige tuin klaptafel (ik had er twee besteld), precies volgens afspraak geleverd door een vriendelijke chauffeur, die me van te voren belde dat hij onderweg was en me hielp bij het uitladen en naar binnen brengen.
Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Teak.nl Tuin Klaptafel 70×70

199,-Inclusief btw Bespaar 30,-