• garantie icon 2 jaar garantie
  • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
  • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
  • prijs icon Scherpe prijzen

Teak tuintafels 4 personen

bekijk het aanbod teakhouten tuintafels in verschillende vormen en formaten. Van rond tot vierkant én van rechthoekig tot verstelbaar. Profiteer van gratis verzendkosten én een garantieperiode van wel 2 jaar!

Toont alle 28 resultaten

Ronde teakhouten tuintafel

Met 4 personen kun je prima om een 100 cm doorsnede tafel zitten. Uiteraard kan een grotere ronde tafel ook. Dan hangt het er vanaf hoeveel ruimte je hebt om de tafel te plaatsen.  En als deze ruimte er is om er een grotere tafel te plaatsen is vervolgens de vraag hoeveel ruimte je nodig hebt aan tafelblad. Eet je regelmatig aan tafel dan zullen toch de borden en schalen op de tafel moeten passen. Maar gemiddeld gezien is een doorsnede van 100 cm dus ruim voldoende voor 4 personen.

Rechthoekige teakhouten tuintafel

Meestal is de opstelling voor 4 personen aan een rechthoekige teakhouten tuintafel twee aan twee.  Twee personen aan de ene zijde en 2 personen aan de andere zijde. Dan is het belangrijk om te weten hoe breed de stoelen zijn. Want deze komen naast elkaar te staan en moeten tussen de poten van de tafel passen. Stel dat jouw tuinstoel 60 cm breed is dan zou je tussen de poten minimaal 120 cm ruimte moeten hebben. Als je dat tussen de stoelen en poten iets meer ruimte neemt aan speling dan heb je 140 cm ruimte tussen de poten nodig. Als de poten 10 cm dik zijn en helemaal op de hoek staan dan heb je dus een tuintafel van 160 cm nodig. Dat is een standaard maat van teakhouten tafels.  Ook de maat 180 cm komt standaard veel voor. En ook dit is een afmeting die geschikt is voor 4 personen. Hou er ook rekening mee dat de armleuningen van de stoelen onder de tafel past.  Dit kun je opmeten door de hoogte van de armleuningen op te meten.  Meet vervolgens de onderkant tafel tot aan de grond op. Op deze wijze kun je dus uitrekenen of de stoelen helemaal onder de tafel geschoven kan worden.

Teakhouten uitschuiftafels

Teakhouten uitschuiftafels zijn er ook in vele soorten en maten.  Met name de kleinere uitschuiftafels zijn geschikt voor 4 personen. Denk daarbij aan maten als 120 ingeschoven en 180 uitgeschoven of 150 ingeschoven en 200 uitgeschoven. Uitschuiftafels zijn er rond, ovaal en rechthoekig.

Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2024 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident