• 3 jaar garantie
  • Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Scherpe prijzen

Exotan tuinbanken

Exotan tuinbanken koop je eenvoudig en zonder verzendkosten bij Teak. Al meer dan 15 jaar verkopen wij verschillende teakhouten tuinmeubelen in én rondom Nederland.

Toont alle 3 resultaten

Aanbieding! Exotan Comfort 3 zits Teak Tuinbank 150 cm

Exotan Comfort Teak Tuinbank | 120 cm | 2 Zits

399,-
Aanbieding! Exotan Comfort 3 zits Teak Tuinbank 150 cm

Exotan Comfort Teak Tuinbank | 150cm | 3zits

449,-
Aanbieding! Exotan Comfort 4 zits Teak Tuinbank 180 cm

Exotan Comfort Teak Tuinbank | 180 cm | 4 Zits

499,-

Prachtige tuinbanken van Exotan

De tuinbanken van Exotan zijn gemaakt van teakhout. En net als de andere tuinmeubelen van Exotan hebben deze een prachtige uitstraling.  Iedereen heeft vast wel een plek in de tuin waar zo’n mooie tuinbank goed uit de verf komt . Dit kan de bijvoorbeeld tegen de voorgevel van het huis zijn of tegen de schutting van de achtertuin. Een plek in de schaduw, of juist in de zon. Of een plek onder de veranda of gewoon op het terras.  Waar je lekker even kunt zitten, je momentje kunt pakken om vervolgens weer door te kunnen gaan.  Of gewoon waar je de hele middag een goed boek kunt gaan lezen. Het is in ieder geval een plek waar zo’n mooie tuinbank van Exotan staat en wat daarmee jouw plekje in de tuin is geworden.

 Maak je tuinmeubelen extra comfortabel.

De tuinbanken van Exotan hebben een ronding in de rugleuning en een ronding in de zitting.  Daarom zijn deze Teakhouten tuinbanken extra comfortabel. Mede daardoor vallen deze tuinbanken ook onder de Comfort collectie van Exotan. Je kunt ook kiezen voor extra zitcomfort. Dan kun je er dus voor kiezen om in de bank een bank kussen te plaatsen. Deze zijn er in verschillende kleuren en maten. Voor alle maten van de Exotan tuinbanken zijn standaard kussens verkrijgbaar.

Hoelang krijg ik garantie op tuinmeubelen van Exotan?

Op de tuinmeubelen van Exotan zit 3 jaar garantie.  Dit is een aflopende garantie conform de richtlijnen van CBW.

Waar worden Exotan tuinmeubelen gemaakt?

De teakhouten tuinmeubelen van Exotan worden in Vietnam gemaakt. Dit wordt gedaan met FSC goedgekeurd hout en voldoet dus aan alle gestelde eisen daaromtrent.

Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2022 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident