• garantie icon 2 jaar garantie
  • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
  • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
  • prijs icon Scherpe prijzen

Teakhouten tuintafel 10 personen

Je hebt veel vrienden, een grote familie en gezellige vrienden of misschien wel een combinatie hiervan. Er komen gewoon veel mensen bij je over de vloer en als je in de tuin zit wil je dus met elkaar om de tafel. Je zoekt een teak tafel waar je met 10 personen om kan zitten. Dat kan, maar dan heb je ook wel wat ruimte nodig. 

Toont alle 5 resultaten

Aanbieding! Exotan Stella Teak Tuintafel 175cm

Exotan Stella Teak Tuintafel 300×100

1.495,-
Teak Tuintafel Massief Extra Zwaar 300 cm

Teak Tuintafel Massief Extra Zwaar 300 cm

1.995,-

Een grote teakhouten tuintafel kopen voor 10 personen

Voor 10 personen heb je een grote teakhouten tuintafel nodig van minimaal 3 meter. Deze hebben wij altijd wel in onze collectie.  Kijk naar de Exotan teak tuintafel van 300 cm lang. Met optimale ruimte tussen de poten, doordat deze op de hoeken van de tafels staan. Aan de lange zijdes kunnen minimaal 4 personen per zijde zitten en aan beide hoofden nog eens 2 personen.

Maar ook de 3 meter lange Robuuste teakhouten tuintafel is een prachtige optie waar 10 personen zich kostelijk aan kunnen vermaken.  Dit is een tafel gemaakt van gerecycled teakhout met een prachtige uitstraling. Echt een grote zware tafel die je neerzet en niet meer verplaatst.

Een grote ovale teakhouten tuintafel kopen

Een ovale teak houten tuintafel is ook een goede optie voor een groter gezelschap.  Pak dan meteen goed uit en ga ook hier voor de 300 cm variant.  Daar kunnen zeker wel 10 personen zich aan vermaken.  

Hoe wordt een grote teakhouten tuintafel bij mij bezorgd?

Ook een grote teakhouten tuintafel bezorgen wij gratis in Nederland. Wij hebben een gewone bestelbus en een zogenaamde meubelbak waar wij mee bezorgen. De grotere teakhouten tuintafels bezorgen wij met de meubelbak. Deze meubelbak is voorzien van een laadklep. Wij hebben tevens een kar waar we de tafel op plaatsen. We rijden deze kar op de laadklep.  Vervolgens laten we de laadklep naar beneden komen en rollen zo de kar van de laadklep af. Vervolgens rijden we de kar met de teakhouten tuintafel naar het terras. Het is wel zaak dat de kar door poorten of langs andere hindernissen kan. Daarom is het ook prettig dat je voorafgaand aan de bezorging laat weten hoe de situatie is.  Uiteindelijk kunnen we de tafel namelijk ook ter plekke monteren. Bij grotere teakhouten tuintafels hebben we daar altijd eerst contact met elkaar over, zodat de bezorging zo vloeiend mogelijk verloopt.
Je zult begrijpen dat de chauffeur dit niet allemaal alleen kan.  Wel kan hij veel, maar toch vragen we jouw hulp bij het plaatsen van de teakhouten tuintafel.

Goedkope ronde teakhouten tuintafels kopen

Ronde teakhouten tuintafels zijn er in vele soorten en maten. Dat maakt het ook dat er echt hele goedkope mogelijkheden zijn. Ronde klaptafels van 70 cm of groter zijn goed betaalbaar. Het zijn tafels met een prachtige natuurlijke uitstraling en gaan lang mee.  Want teakhout kan erg goed tegen ons klimaat. En natuurlijk zullen er ook wel houten tafels goedkoper zijn, maar deze hebben dan ook een minder lange levensduur dan onze teakhouten ronde tafels. De teakhouten ronde bijzettafeltjes zijn nog goedkoper.  Maar dat is ook logisch.  Deze zijn goedkoper omdat ze ook kleiner zijn en dan wordt er simpelweg minder teakhout gebruikt.  

Ronde teakhouten tuintafel kopen

Vaak wordt gezegd dat rond gezellig is. En die ervaring hebben wij ook. Als je om een ronde tafel zit heb je met iedereen contact. Je zit als het ware in een kring om de tafel.  En hoe meer personen er zijn des te groter wordt de kring. Dat is het mooie van een ronde tafel. En dat is ook de reden dat zoveel mensen kiezen voor rond in plaats van rechthoekig.  Wij voeren vele maten ronde teakhouten klaptafels in onze collectie.  Deze tafels kun je bijvoorbeeld in de winter gemakkelijk opbergen. De tafels zijn namelijk inklapbaar. Ook als je in de tuin de tafel wilt verplaatsen kan dit ook met deze klaptafels.

Naast de ronde klaptafels zijn er ook ronde vaste tafels. Deze tafels hebben een vast onderstel. Een houten kruispoot kan zo’n vast onderstel zijn. Op de houten kruispoot rust het teakhouten blad. Dit blad is leverbaar in verschillende afmetingen en diktes.

Waarom kun je beter een ronde tuintafel kopen van teakhout?

Je kunt beter een ronde tafel van teakhout kopen, omdat deze houtsoort erg goed tegen ons klimaat kan.  Zo goed dat je de tafel niet eens hoeft te behandelen.  Als je de tafel niet behandeld wordt deze langzaam zilver grijs. Net als andere tuinmeubelen moet je de tafel wel 1 keer per jaar schoonmaken. Dit kun je doen met de Exotan Teak Cleaner.  Je kunt de tafel wel extra beschermen., Kies je ervoor om de tafel te laten vergrijzen dan kun je deze extra beschermen met Exotan Protec. Dit product houdt de vlekken zoveel mogelijk tegen.

Beide producten zijn bij ons verkrijgbaar en zijn eventueel ook als set met onderhoudsdoeken verkrijgbaar. 

Een tafel van teakhout gaat lang mee. Misschien is de aanschafprijs van een teakhouten tafel wat hoger in vergelijking met andere houten tafels. Maar gezien de vele jaren dat de tafel langer mee gaat is de tafel in verhouding veel goedkoper.

Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2024 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident