• garantie icon 2 jaar garantie
 • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
 • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
 • prijs icon Scherpe prijzen

Rechthoekige tuintafel teak

Vind verschillende klassieke rechthoekige teakhouten tuintafels op onze website. Wij verkopen al meer dan 15 jaar teakhouten tuinmeubelen én binnen meubelen van de beste kwaliteit.

Toont alle 27 resultaten

Teak Tuintafel Massief Extra Zwaar 250 cm

Teak Tuintafel Massief Extra Zwaar 250 cm

1.695,-
Teak Tuintafel Massief Extra Zwaar 300 cm

Teak Tuintafel Massief Extra Zwaar 300 cm

1.995,-

Rechthoekige teakhouten tuintafel kopen

De rechthoekige teakhouten tuintafels zijn er in vele soorten en maten. Allereerst is het belangrijk erachter te komen hoe groot deze tuintafel mag en kan zijn. Dit hangt allereerst af van de ruimte. Heb je een groot terras of heb je een kleiner terras?  Of het je een plaatsje waar nauwelijks een tafel kan staan?  Ook dan zijn er mogelijkheden een rechthoekige tuintafel te plaatsen.  Misschien is het wel handig om dan te kiezen voor de teakhouten klaptafel van 120 * 80 cm.
Verder wil je minimaal aantal zitplaatsen aan de tafel. Dit in combinatie met de ruimte die je hebt om de tafel te plaatsen bepaalt de grootte van de tafel.
Houd er rekening mee dat de grootte van een plaats ook kan verschillen. De grootte van de stoel bepaalt de grootte een plaats. Het is dus zaak om eerst even goed te gaan meten.  Of als je nieuwe stoelen bij de tafel koopt, kijk dat goed wat de afmetingen zijn.

Gerecycled rechthoekige teakhouten tuintafel kopen

Rechthoekige teakhouten tuintafels zijn ook leverbaar in gerecycled teakhout.  Dit is ouder teakhout, dat wordt klaargemaakt om weer tuinmeubelen van te maken. Deze tafels hebben veelal een robuustere uitstraling.  Vele gerecyclede teakhouten tuintafels zijn zwaar en hebben oprecht een prachtige uitstraling.  Zo is de rechthoekige tafel lijn St. Tropez leverbaar in vele maten en gemaakt van gerecycled teakhout.  Ook de grote robuuste teakhouten tuintafel van 300 cm met een vijfde poot in het midden is zo’n prachtige, zware,,gerecyclede teakhouten tafel.

Rechthoekige teakhouten tafels van Exotan kopen

Ook leverbaar in verschillende maten zijn de rechthoekige teakhouten tafels van Exotan. Deze Stella tuintafels zijn gemaakt van een mooie kwaliteit, FSC gekeurd Teakhout. Deze tafels combineren ook erg goed met de andere teakhouten tuinmeubelen van Exotan. Denk daarbij eens aan de Exotan Caldo standenstoelen, of de Exotan Comfort armstoel. En naast de tafel kun je deze meubels verder uitbreiden met de St. Peter loungeset en zo kunnen we nog wel even verder gaan

Waarom koop je rechthoekige teakhouten tafels bij Teak.nl?

 • gratis bezorging in Nederland
 • levering binnen 7 werkdagen
 • enorme voorraad teakhouten tuinmeubelen
 • telefonische klantenservice, wij helpen u graag !!!
 • appen en mailen ook altijd mogelijk
 • gratis advies 
 • scherpe prijzen
 • meer dan 15 jaar specialist in Teakhouten meubels voor binnen en buiten

 

Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2024 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident