• garantie icon 2 jaar garantie
 • transport icon Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
 • levertijd icon Binnen 7 werkdagen geleverd
 • prijs icon Scherpe prijzen

Ronde Tuintafel Teak 6 personen

Toont alle 3 resultaten

Ronde Tuintafel Teak voor 6 personen

Ronde teakhouten tuintafels zijn zeer geschikt voor 6 personen. De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De maten 120 tot en met 140 cm doorsnede zijn geschikt voor 4 personen.

Met 6 personen kun je prima om een ronde tuintafel zitten. Het voordeel van een ronde tafel is dat je elkaar allemaal goed kunt zien. Veel mensen vinden het ook erg gezellig. Verder kun je om de ronde tafel de kring steeds groter maken. Wordt de kring echt groter, dan zal  je ook verder van de tafel komen zitten. Maar dan nog steeds kun je prima je kop koffie op de tafel kwijt.

De ronde Teakhouten tuintafel leent zich ook erg goed om aan te eten.  Met een 120 cm doorsnede tafel kan dat prima. De 6 personen kunnen comfortable  aan tafel zitten. Verder is er ruimte genoeg om pannen en schalen op de tafel te plaatsen.  Hoe groter de ronde tafel, des te meer ruimte er uiteraard overblijft.

Ronde Teakhouten klaptafels voor 6 personen

De klaptafels zijn erg populair bij mensen die een ronde teakhouten tuintafel zoeken voor 4 personen. Het voordeel is dat je de tafel gemakkelijk kunt verplaatsen.  Ook kun je de tafel gemakkelijk opbergen. De ingeklapte tafel heeft maar weinig ruimte nodig. De ronde teakhouten klaptafel voor 6 personen zijn er in de volgende maten:

Zoek je een ronde teakhouten tuintafel om alleen wat aan te drinken ( dus niet aan te eten ) dan kunt u ook met een kleinere klaptafel prima uit de voeten.

Waarom bij Teak.nl uw ronde teakhouten tafel kopen?

 • uitstekende prijs – kwaliteit verhouding van de tafels
 • gratis bezorging
 • gratis montage
 • verantwoord teakhout
 • enorme keuze, veel maten voor een ronde teakhouten tafel voor 4 personen
 • binnen 7 werkdagen geleverd in Nederland en België
 • 2 jaar garantie
 • voor advies of vragen kunt u ons altijd appen, mailen of bellen, wij zijn u graag van dienst !

Onderhoud van de ronde Tuintafel Teak voor 6 personen

Teakhout kan erg goed tegen ons klimaat. Voor teakhouten tuinmeubelen is het een duurzame keuze. U kunt lang plezier beleven aan de ronde tuintafel.

Als u de ronde tuintafel direct buiten plaatst zal het hout langzaam zilver grijs worden. Wij adviseren u dan de tafel 1 keer per jaar schoon te maken.
Tevens kunt u de tafel behandelen met bijvoorbeeld Exotan Protec.

Wilt u de bruine kleur van het hout behouden, dan kunt u het beste direct na ontvangst van de tafel deze behandelen met bijvoorbeeld Exotan Teak Sealer.

Lijk op onderhoud teak tuinmeubelen  voor meer informatie over het onderhoud van Teakhouten tuinmeubelen.

Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2024 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident