• 3 jaar garantie
 • Gratis bezorging vanaf €50,-
 • Binnen 7 werkdagen geleverd
 • Gratis montage
 • Scherpe prijzen

Teak tuinbanken

Hier vind je alle modellen teak tuinbanken verkrijgbaar in diverse afmetingen. Met de meeste zorg is onze collectie Teak Tuinbanken samengesteld.  Prachtige kwaliteit voor de scherpste prijzen, gratis bezorgd en gemonteerd. Alvast veel mooie momenten toegewenst op de Teak Tuinbank.

Resultaat 31–37 van de 37 resultaten wordt getoond

Aanbieding! Marseille Teak Tuinbank 200cm

Marseille Teak Tuinbank 200cm

599,00 539,00
Aanbieding! Marseille Teak Tuinbank 220cm

Marseille Teak Tuinbank 220cm

689,00 629,00
Aanbieding! Sabah Teak Tuinbank 120cm

Sabah Teak Tuinbank 120cm

279,00 249,00
Aanbieding! Schommelbank Luxe Teak 240

Schommelbank Luxe Teak 240

1.495,00 1.295,00
Aanbieding! Stationsbank XL Teak 195cm

Stationsbank XL Teak 195cm

1.795,00 1.495,00
Aanbieding! Teak Bearchair Tete-a-Tete Tuinbank

Teak Bearchair Tete-a-Tete Tuinbank

769,00 675,00
Aanbieding!

Teak.nl Boombank Small

999,00 895,00

Een teakhouten tuinbank….

Geeft extra sfeer in uw tuin. En een teakhouten tuinbank nodigt uit om eens lekker te gaan zitten. ’s Morgens even het krantje lezen in de tuin. Of rustig kijken naar moeder natuur. Gewoon even een momentje voor je zelf. Of in de middag even een kopje koffie drinken in de achtertuin. Allemaal momenten waar je heerlijk kunt genieten van de bank. En er zijn vele modellen. Vast wel eentje die goed in de stijl van uw tuin past. Heeft u een Engelse of romantische tuin, dan past daar bijvoorbeeld wel de Luytjens bank bij.  Of wat denkt u van zo’n zware robuuste Antwerpen tuinbank in uw achtertuin ? Kijk hieronder voor nog meer modellen.

De kwaliteit van onze banken

Bij het samenstellen van deze collectie is zorgvuldig gekeken naar de verhouding prijs en kwaliteit. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Teak.nl. Wij doen er dan ook alles aan om dit zo goed mogelijk te controleren, zodat u lang plezier van de bank kunt hebben.

De  collectie bestaat uit een aantal modellen die verkrijgbaar zijn in meerdere maten. De collectie bestaat onder andere uit de modellen Cambridge, Luijtjens Java, Madrid, Comfort, Antwerpen, Marseille en Ascot.

Tevens vindt u parkbanken verkrijgbaar in de grotere maten vanaf 200 cm breed. Allemaal mooie modellen waar u veel plezier aan zult beleven.
Let op: de banken worden bij u gemonteerd geleverd. U hoeft daar verder niets meer aan te doen.

Hoe onderhoud je nou een teakhouten tuinbank??

Teakhout kan erg goed tegen ons klimaat. Een teakhouten bank wordt langzaam zilver grijs.  Je kunt de bank 1 keer per jaar schoonmaken. Los een blokje soda op in lauw water. Pak een zachte borstel en maak eerst de bank helemaal nat. Ga vervolgens met de nerf mee met de zachte borstel de bank schoonmaken. Spoel na het borstelen de bank na met koud water. Als je toch liever de bruine kleur wilt behouden kun je de bank bijvoorbeeld behandelen met Exotan teaksealer.  Kijk hiervoor op ” Onderhoud ” teak tuinmeubelen “

Teakhout is wel een natuurproduct. Hout werkt en is gevoelig voor verschillen in luchtvochtigheid. Het kan dus gebeuren dat er kleine haarscheurtjes in het hout ontstaan. Deze scheurtjes doen niets af aan de levensduur van het hout en dus van de tuinbank.  Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er grote scheuren in het hout komen die wel de levensduur beperken. Gelukkig komt dat niet vaak voor. Als dat voorkomt dat openbaart zich dat vaak vrij snel en vragen wij u bij ons aan de bel te trekken.

 

Welke afmeting Teak Tuinbank moet ik kopen?

De afmeting van uw Teak Tuinbank hangt van het volgende af:

 • hoeveel ruimte heb ik op de plek waar de bank moet komen te staan?
 • hoeveel personen moeten op de bank zitten?

Uiteraard kunt u zelf bepalen waar de bank komt te staan. U kunt zelf opmeten hoeveel ruimte er is voor de bank. U kunt ook altijd wat speling aan beide zijden overhouden, zodat u zeker weet dat de bank er kan komen te staan. Komt de bank bij een vensterbank te staan dan is het verstandig ook de hoogte hiervan op te meten. Deze kunt u vervolgens vergelijken met de hoogten van de tuinbanken.

Met hoeveel personen wilt u op de bank zitten? Hieronder geven we u een overzicht:

  • 120 – 130 cm    2 volwassenen
  • 150 cm              2 volwassenen en een kind
  • 180 cm              3 volwassenen
  • 200 cm             3 volwassenen en een kind
  • 220 cm             4 volwassenen
  • 240 cm             4 volwassenen ruim

Bovenstaande is een richtlijn. Hier kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

Levering van onze banken.. gratis bezorging en montage in Nederland

Teak.nl is de specialist in teakhouten meubelen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen bieden. Tevens monteren en controleren wij de meubels voordat we ze gratis bij u afleveren. En dat altijd binnen 7 werkdagen.

Heeft u voor uw project teakhouten tuinbanken nodig?

Teak.nl heeft ervaring in het leveren van teakhouten tuinbanken aan de Horeca, verenigingen en instellingen. Vaak gaat het dan om meerdere teakhouten tuinbanken en mogelijk ook andere teakhouten tuinmeubelen. Graag gaan wij met u in gesprek om zo dicht mogelijk bij uw wensen te komen. Kwaliteit, prijs en comfort spelen daar een belangrijke rol in.  Neem daarom gerust contact met ons op. Dat kunt u telefonisch doen, maar ook per mail is mogelijk.  En uiteraard kunt u ons ook appen.

© 2021 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident