• 3 jaar garantie
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis montage
  • Scherpe prijzen

Teak tuinsets

Met de meeste zorg stellen wij teak tuinsets samen. Door de combinatie tafel en stoelen worden deze tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden.

Alle 14 resultaten

Aanbieding! Exotan Memphis tuinset 6 standenstoelen met tafel 220 cm

Exotan Memphis tuinset 6 standenstoelen met tafel 220 cm

1.964,00 1.595,00
Aanbieding! Teak bar tuinset tafel 80 cm met 4 krukken

Teak bar tuinset tafel 80 cm met 4 krukken

899,00 799,00
Aanbieding!

Teak tuinset klaptafel met stapelstoelen

627,00 469,00
Aanbieding!

Teak tuinset met 4 luxe klapstoelen

1.031,00 849,00

Een teak tuinset geheel naar uw wensen…

Mocht u toch een kleinere of grotere tafel willen of er meer of minder stoelen bij hebben? Laat het ons weten en wij sturen u binnen 24 uur een op maat gesneden voorstel. De teakhouten tuinsets leveren wij uit voorraad en kunnen dus snel geleverd worden. Wij plaatsen de tuinsets bij u en monteren de tafels, banken en stoelen indien dit nodig is. U hoeft hier dus verder niets meer aan te doen. Behalve lekker te gaan zitten en te genieten van uw aankoop.

Onderhoud van uw teakhouten tuinset

Teakhout kan erg goed tegen ons klimaat. De teakhouten tuinsets wordt langzaam zilver grijs.  Je kunt de set 1 keer per jaar schoonmaken. Los een blokje soda op in lauw water. Pak een zachte borstel en maak eerst de set helemaal nat. Ga vervolgens, met de nerf mee, met de zachte borstel het teakhout schoonmaken. Spoel na het borstelen de set na met koud water. Als je toch liever de bruine kleur wilt behouden kun je de tuinset bijvoorbeeld behandelen met Exotan teaksealer.  Kijk hiervoor op ” Onderhoud ” teak tuinmeubelen “

In principe kan een teakhouten tuinset het hele jaar buiten blijven staan. Veel stoelen hebben beperkte ruimte nodig om onder dak te zetten. Stoelen zijn vaak inklapbaar of stapelbaar. Daarom adviseren wij de stoelen in de winter onder dak te zetten.

© 2019 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident