• 3 jaar garantie
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis montage
  • Scherpe prijzen

Teak Tuinsets

Met de meeste zorg stellen wij teak tuinsets samen. De combinatie tafel en stoelen worden tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. En zeg nou eerlijk; wie wil er nou niet met lekker weer buiten kunnen genieten van alle gemakken? Deze teak tuinmeubelen geeft tevens vrijwel ieder terras of achtertuin een waanzinnige look. Daar kunt u met uw gasten van gaan genieten.  Bekijk hieronder snel de tuinsets die wij voor u hebben samengesteld.

Toont alle 23 resultaten

Een teak tuinset geheel naar uw wensen…

Wij zijn al lekker aan het combineren geweest. Want de mogelijkheden zijn natuurlijk heel uitgebreid. De sets die wij voor u hebben samengesteld zijn op elkaar afgestemd. Uiteraard houden wij rekening met kwaliteit en zitcomfort. De stoelen zijn afgestemd op de hoogte van de tafels. En de stoelen combineren uiteraard erg goed met de tafels.  En de prijzen voor de tuinsets zijn altijd scherper en aantrekkelijker geprijsd,

Mocht u toch een kleinere of grotere tafel willen of er meer of minder stoelen bij hebben? Of wilt u bijvoorbeeld andere stoelen bij een bepaalde tafel hebben?  Laat het ons weten. Wij sturen u in ieder geval binnen 24 uur een op maat gesneden voorstel. De teakhouten tuinmeubelen leveren wij uit voorraad en kunnen dus snel geleverd worden. Wij plaatsen de teak tuinsets bij u en monteren de tafels, banken en stoelen indien dit nodig is. U hoeft hier dus verder niets meer aan te doen. Behalve lekker te gaan zitten en te genieten van uw aankoop.

Onderhoud van uw teakhouten tuinset

Teakhout kan erg goed tegen ons klimaat. De teakhouten tuinsets wordt langzaam zilver grijs.  Je kunt de set 1 keer per jaar schoonmaken. Los een blokje soda op in lauw water. Pak een zachte borstel en maak eerst de set helemaal nat. Ga vervolgens, met de nerf mee, met de zachte borstel het teakhout schoonmaken. Spoel na het borstelen de set na met koud water. Als je toch liever de bruine kleur wilt behouden kun je de tuinset bijvoorbeeld behandelen met Exotan teaksealer.  Kijk hiervoor op ” Onderhoud ” teak tuinmeubelen “

In principe kan een teakhouten tuinset het hele jaar buiten blijven staan. Veel stoelen hebben beperkte ruimte nodig om onder dak te zetten. Stoelen zijn vaak inklapbaar of stapelbaar. Daarom adviseren wij de stoelen in de winter onder dak te zetten.

© 2021 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident